beccablogg

Alla inlägg den 15 maj 2014

Av Rebecca Hebelius Dace - 15 maj 2014 21:13

Hej idag så ska jag berätta om dagarna söndag,måndag,tisdag,onsdag och torsdag. I söndags var det bara massor av föreställningar och skoj och det var en jättesnäll publik som alltid applåderade. I måndags var det egentligen bara en helt vanlig dag, men jag hade IUP det gick jättebra.
I tisdags så var det en slags festival fast för alla föräldrar på skolan och då gjorde min grupp Fun 4 kids en teater. Jag var isdrottningen i Narnia. Och det handlade om att isdrottningen ville trolla bort alla snälla sagofigurer. Sen gick jag på gitarr och övade på
Prins Igor. I onsdags så var min klass och jag på SVT. Vi träffade Sprak från julkalendern 2012. Vi träffade
Malin Olsson i sommarlov. Och orsher och Karl i barda. Vi var också i Sydnytts lokal där de sänder nyheter och där fick jag sitta i den bekväma stolen. DET ÄR EN SNURR STOOOL!!!!!!
I torsdags så slutade skolan 12 på grund av IUP. På fritids byggde jag Felicia och sajten.bloggplatsen.se en koja. Den blev supermysigt. Sen var vi i dramasalen och jag hette svarta damen och var en död kvinna som hemsökte hus på natten och kidnappade tonåringar. Sen cyklade jag och Ninjanina.bloggplatsen.se till en cirkustränings sal. Där fick jag lära mig att nästan cykla på en enhjuling. Och Ninjanina.bloggplatsen.se lärde sig att jonglera med två käglor. Men nu så ska jag gå och lägga mig imorgon börjar första lektionen 8:00 så vi ses.
Youtube SÖK: Rebecca Dace

Heeeej Dåå Bäässtta Läässaarre!

Söndag

Måndag

Tisdag

Ovido - Quiz & Flashcards