beccablogg

Alla inlägg under november 2013

Av Rebecca Hebelius Dace - 17 november 2013 11:06

Då rusade något mot mig och det var. . . . . . . . . . . . . Hunden jag såg förut. Hunden var väldigt skadad. Efter honom sprang den arga gubben med en piska.
- KOM TILLBAKA , skrek gubben.
Hunden gömde sig i en buske. När mannen hade sprungit iväg så letade jag efter den stackars hunden. Till slut hittade jag den i en buske. Den var livrädd. Blodet från benet rann ner på det fuktiga gräset. Jag märkte att klockan var 10 och att jag hade kommit 2 timmar försent till skolan. Jag bar hunden hem till mig. Den var rädd och hade ont. Jag tvättade såret och det såg mycket bättre ut. Hunden vickade på svansen. Den kunde gå normalt igen. Jag kollade på halsbandet. Den hette 056 hund det verkade inte vara ett så roligt namn så jag döpte den till Golden. Efter 7 timmar så kom mamma hem från jobbet.
- jag är hemma , sa hon och öppnade dörren. Jag bar hunden och sprang upp på mitt rum. Hunden gömde sig under täcket. Plötsligt så öppnade dörren och bredvid henne
Stod . . . . . . . . . . . . . . Fortsättning följer.

Av Rebecca Hebelius Dace - 15 november 2013 21:35

Hej idag så ska jag berätta om var jag gjorde torsdags och fredags. I torsdags så på fritids så lekte vi agent. Ni som läst min blogg när jag berätta om första gången när jag lekte det ni vet vad jag menar. Man liksom springer runt på skolan och jagar varandra. Och när man blir tagen får den andra 10 sekunders försprång. Sedan åkte vi taxi hem och när jag var hemma så latade jag mig. Idag så på HKn så gjorde vi köttsoppa och till efterätt så hade vi äpplepaj med vaniljsås. Sen så på fritids så håller jag på med fönstermålning som är en moshimonster Katsuma. Men nu ska jag kolla klart på min film.
Youtube SÖK: rebecca dace

Heeej Dååå Bäässtta Läässaarre.

Av Rebecca Hebelius Dace - 13 november 2013 21:31

Hej idag så ska jag berätta om måndag tisdag och onsdag. I måndags så var jag på gitarr och jag spelade Fåret Shaun och det lät faktiskt bra. I tisdag så var jag på cirkusskolan och tränade. Och det börjar närma sig uppvisning så Håll ögonen öppna för det är snart. Sen så innan så köpte jag på ICA MASSOR av godsaker. Idag onsdag så har min mamma varit på möte med min skola och vi kanske (asså hela skolan) ska kanske flytta till en annan byggnad. Men bara KANSKE. Men detta blev ett kort inlägg för jag måste vila och på lördag eller söndag ska jag lägga upp Hunden som var min del 2. Men vi ses.
Youtube SÖK: rebecca dace

Heeej Dååå Bäässtta Läässaarre.

Av Rebecca Hebelius Dace - 10 november 2013 20:50

Hej idag ska jag berätta om vad jag gjorde lördags och i söndags alltså igår och idag. Men vi börjar med igår nu börjar jag. Igår så var jag och min pappa ute och min pappa köpte NUTELLA STICKS. Alltså man typ tog en sån kex pinne och doppade den i nutella. Sen så åkte vi till Moa och Kajsa och vi fick JÄTTEGOD indisk mat. Sen fick vi glass till efterrätt eftersom Moa och Kajsas mamma hade kalas. Sen så när vi åkte hem så var jag uppe i sängen och tittar på youtube klipp. Idag så var det ju fars dag och vi kom in och gav min pappa kort och presenterna. Sen så resten av dagen så slappade vi typ bara och nu så ska jag börja titta på Williams lista 2.
Youtube SÖK: rebecca dace

Heeej Dåååp Bäässtta Läässaarre.

Av Rebecca Hebelius Dace - 9 november 2013 11:37

Hej jag heter Tuva jag är 14 år för 2 år sen hände något hemskt och fantasktisk nu börjar jag berätta. Klockan var 4 när jag skulle gå hem. Plötsligt promenerade en man med en Golden retriver han skrek åt den piskade den och var väldigt grym. Jag ville gå fram och säga till honom men jag var rädd att han skulle göra något mot mig. När jag var hemma och gjorde läxan kunde jag inte få ut att den där mannen slog den stackars hunden. Nästa dag så på väg till skolan sprang något mot mig lite blödande på benet och rusade mot mig då såg jag att det var . . . . . . . . . . Fortsättning följer.

Av Rebecca Hebelius Dace - 9 november 2013 11:11

Hej jag ska börja med att skriva en liten berättelse i några delar. Jag kommer att börja lägga upp berättelsen efter detta inlägg. Men det kommer vara i delar så skrolla upp så ser ni Del 1 av Hunden som var min.

Av Rebecca Hebelius Dace - 8 november 2013 20:03

Hej idag så ska jag berätta om dagarna torsdag och fredag. Men jag börjar med torsdag. I torsdags så på idrotten så hade vi gymnastik. Och han sa att jag var jätteduktig. Och det tyckte jag var snällt. Sen efter lunchen så hade vi IUP så vi slutade efter lunchen. Klockan 3 så hade jag IUP och det var ganska kul. Sen så cyklade jag hem och mamma gjorde omelett till mig. I fredags idag då så hade vi ingen HK för att vi skulle ha FILM + POPCORN + SAFT. Vi tittade på geografens testamente Norden och jag Elsa och Ninjanina.bloggplatsen.se jag tror att vi fick mest popcorn HIHI. På fritids så hade jag och mina kompisar ett möte hihi. Sen så lekte vi agent. Tills jag gick hem och nu så ska jag och Emily titta på film.
Youtube SÖK: rebecca dace

Heeeej Dååå Bäässtta Läässaarre.

Av Rebecca Hebelius Dace - 6 november 2013 21:56

Hej idag så ska jag berätta om måndag tisdag och onsdag men jag tror vi börjar med måndag. I måndags var jag som en mask på morgonen jag kom liksom inte upp. Tillslut fick mamma dra upp mig. När jag var framme blev jag glad att träffa kompisarna igen efter höstlovet. Sedan hade jag gitarrträning och i läxa har jag TEXAS och. . . . . . . . . . . Vad ska hända nu?
Svaret får ni nu se på nästa rad.
Jo det var Fåret Shawn och ni kanske tror den är enkel men oj vad ni tänkte fel det är det svåraste jag spelat. Efter gitarren hade jag ett långt skön dusch. I tisdags när jag var på fritids med Sajten.bloggplatsen.se och Angelica vi var uteoch pratade sen så plötsligt så kom en STOR fin
regnbåge. Och sen såg man att det var en dubbel regnbåge HIHI. Sen så sa mamma att hemspråket var flyttat till onsdagar. Sen så gick jag till Cirkusskolan och tränade på min föreställning som jag kommer berätta om när den har varit. Och en ledtråd är man måste ha mod balans och kunna stå still för att bli bra på det här. Sen gick jag hem och typ sov som en gris eller struts för när jag vaknade såg jag ut som om jag hade dredlocks. I onsdags idag så var det en jättebra dag vi åt jättegod mat kyckling ris och curry. Men bäst av allt bli inte avundsjuk nattaismylife.bloggplatsen.se för vi såg 2 AVSNITT AV
geografens testamente Norden. Och den är såååå BRA!!! Vi kom till att dom hittade en kartbit och skulle typ till något slags vattendrag i Norge och mannen i fyren i Danmark blir strypt och dör. Ja hemsk men inte sann. Sen hade jag Hemspråk men nu måste jag sova men vi ses.
Youtube SÖK: rebecca dace

Heeeej Dååå Bäässtta Läässaarre.

Tyvärr har jag ingen bild på
Geografens testamente Norden men gå in på UR.se så kan man se alla avsnitten.

Presentation


Hej!
på denna blogg skriver jag om min stora kärlek till 1D, att snart bli 13. och vad jag gör om dagarna.
hoppas du trivs här!

Fråga mig

42 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards