beccablogg

Alla inlägg den 3 april 2013

Av Rebecca Hebelius Dace - 3 april 2013 20:18

Hej idag så ska jag skriva om de 3 dagarna jag inte skrivit om måndag, tisdag, onsdag. Vi börjar med måndag. I måndags så var det annandag påsk och vi gick till trianglen och köpte moshlings. Efter det gick vi och fikade på ett ställe som heter ambrosia. På tisdag så började skolan igen!!!!!!

Då så hade vi klassråd och bestämde oss att ha en sak som heter klassens lek. Då är det så att en rast kanske en 30 min rast är hela klassen tillsammans och leker något så alla barn kan umgås lite mera. 

Efter skolan som vanligt hade jag cirkusträning och extra cirkus tränig. När jag kom hem var jag super trött men hade ändå jättesvårt för att somna. Idag så har jag varit i skolan och jag var på en audition. Eller audition och audition, Alva min vän som också har en blogg den heter 

alvaisme.devote.se i alla fall hon hittade på en teater vi ska ha och jag kom med och ska spela en mobbare eftersom jag gillar att vara någon annorlunda människa än var jag är. Ja nu är jag hemma och har gjort en ny video på youtube och det är en sån där crazy things to eat jaja det var allt för idag.

 

 

 

Youtube Sök: rebecca dace                

 

                Heeej Dåå Bääässsttta Läässaaarre

Ovido - Quiz & Flashcards