beccablogg

Alla inlägg under april 2013

Av Rebecca Hebelius Dace - 20 april 2013 23:33

God kväll denna afton hehe...... Idag tänker jag berätta om det som har hänt idag. Min lilla syster gick först till sin dans för att dansa ballet sen så gick hon ( med vår mamma ) till en bokad tid hos en frisör. Hos frisören så klippte hon lugg och nu är jag och min pappa omringade av lugg människor. Efter det så träffades vi alla och gick till Trianglen för att köpa nya vår skor. Det var inte lätt men till sist så hittade vi några fina skor. När vi kom hem så var Sixten ute och vi planerade en ny film ni vet som den på youtub den läskiga gården ja ni får se. Ja det var nog allt för mig idag.

Youtube SÖK: rebecca dace
Good Naaatt Läässarre

Av Rebecca Hebelius Dace - 19 april 2013 22:25

Heej nu är det slut på veckan det är dax för fredags MYYYYYYS och idag denna sena afton ska jag berätta om min dag. I skolan så hade vi slöjd just nu har jag textil slöjd och vi jobbar men gosedjursbollar. Det är som en gosig boll. Idag så har jag kommit halv vägs typ och jag håller på med att försöka sätta ihop den och alla accessoarer. På fritids så spelade vi (King Out) och det var jättekul. Sen så cyklade jag hem men på vägen köpte jag en korv med bröd. Sen så började kvällen närma sig och jag åt popcorn och tittade på TV med min lillasyster. Sen började min lillasyster tjata på att hon ville se på film så då så kom vi överens att vi skulle titta på filmen smurfarna. Och som vår stora förvåning så.......... Hade vi smurf glass hemma. Och nu är jag jättetrött och vill bara sova.

Youtube SÖK: rebecca dace
Goood Naaatt Lääässaaarre.

Av Rebecca Hebelius Dace - 18 april 2013 20:05

Hej allihopa idag såå Äääää har jag faktiskt inget speciellt att prata om. Jo min kompis Nathalie som också har en blogg den heter nattaismylife.bloggplatsen.se hon har varit sjuk nästan hela veckan men idag så kom hon tillbaks. JAG HAR SÅ TRÅKIGT Aaaa. Annars har jag bara haft en tråkig jobbig Engelsk Torsdag. Jaja man kan inte alltid göra långa inlägg.

 

Youtube SÖK: rebecca dace

 

 

             Heeej Dååå Bäässtta Läässaarre

 

Av Rebecca Hebelius Dace - 17 april 2013 21:56

Hej läsare idag löste jag och mina vänner ett mysterium, det började så här. Jag var på väg till skolan när jag var framme så hade det precis ringt in. Jag sprang upp för trapporna och jag hann i sista sekunden. Efter lektionen så sprang vi ner för att se hur nyckelpigorna hade det men
då...........HADE BOET FÖRSTÖRTS
men vi gav inte upp hoppet och vi byggde om. Sen ringde det in så vi bara sprang till nyckelpigorna men det var för sent någon hade saboterat IGEN. Men vi byggde upp det men vi visste att samma saboterarare skulle komma tillbaka så vi vaktade jätte länge vi bad till och med andra klasser att vakta tills fritids började. Då så kom saboterarna igen och det visade sig vara Lisa och två andra som jag inte kände igen. Som sa förlåt men än idag så har jag inte förlåtit dom eller kanske lite. Men vi renoverade igen och faktiskt så stod det kvar efter mellanmålet. Men nu så har vi det inte bara för nyckelpigor vi har ALLA små djur som får komma. Sen efter skolan så hade jag min pappa och Emily våra första äkta vår/sommar glass på året. Sen sprang vi runt på några kullar. Men nu måste jag sluta skriva för mina föräldrar tjatar på att jag ska stänga av skrivandet.

Youtube SÖK: rebecca dace
Goood Naaaatt Lääässaaarrre

Av Rebecca Hebelius Dace - 16 april 2013 21:50

Hej läsare idag eller snarare ikväll tänker jag prata om min dag som vanligt. I skolan så byggde
jag Felicia ,Alva, Angelica ,Victoria och Veronika ett hotell / hus för nyckelpigor. Vi gjorde det jättefint vi hade själva hotell huset en kyrkogård och ett spa. Det var redan en som hade dött det var en väldigt tragisk olycka men för att muntra upp oss och komma ihåg honom så la vi blommar på graven och massor av vackra stenar. Vi började med detta projektet för vi inte hade någon gymnastik. För vår vanliga lärare Birte var på någonting så i typ en kvart hade vi hela gympasalen för oss själva men sen kom det en man och sa att han inte hittade någon vikarie så vi fick sluta tidigt. Efter skolan så cyklade jag till cirkus skolan och övade jättelänge. Det mesta jag övade på var ring och tyg. Ring är som en trapets fast den är rund och mycket svårare att komma upp i. Tyg är som när man klättrar i rep fast som tyg :-). Ja nu är jag i alla fall hemma igen och är jättetrött och ska snart sova.

Youtube SÖK: rebecca dace
Gooood Naaatt Lääässaaarrre

Av Rebecca Hebelius Dace - 15 april 2013 21:40

Hej läsare idag så ska jag berätta om min heta dag. Ni fattar inte hur varmt det har varit idag okej ni kanske fattar......hihi. Men här i Malmö som imorse så var det varm luft som blåste. Men på eftermiddagen så svettades man på rasterna i skolan. Ooooo SOMMAREN JAG HAR SAKNAT DIG. Men annars i skolan så har vi inte gjort så mycket jo vi lekte våra karaktärer i stads-mani. Efter skolan hade jag gitarr och lärde mig låtarna Yes och Texas. Sen när jag kom hem så gjorde jag biologiläxan och läste ur dagbok för alla mina fans i 15min och sen gick jag ut för att få lite frisk luft. Tja jag tror ni vet andledningen OM jag inte skriver imorgon för jag har träning sjukt länge. Jaja nu ska jag nog gå och lägga mig.

Youtube SÖK: rebecca dace
Good Naaaatt Läässaarre

Av Rebecca Hebelius Dace - 14 april 2013 21:42

Hej jag vet att jag inte skrivit på lördagen och söndagen men jag har haft lite helgsemester. Jo jag och min familj åkte till Åsa det ligger i Halland. På vägen dit så kräktes min lillasyster och allt luktade jätte äckligt men till sist fick vi bort det. När vi var framme så var vi hemma hos min mormor och morfar för vi skulle ju bara vara där över helgen så vi behövde ingen stuga eller vad man säger. I alla fall vi var där först och plockade fram våra grejer men vi skulle ju bara vara där över helgen så vi hade inte så mycket saker med oss så det gick ganska snabbt. Eftersom vi var i Åsa betydde ju det att  ida också var där Ida är min kusin och hon bor i Åsa. Så jag ringde henne och hon kom till oss och så hade vi jätteskoj tillsammans. Efter det gick alla ut på en promenad och vi träffade en häst den var jätte snäll. Sedan efter ett par timmar skulle vi gå hem till Ida för dom hade fest där för min moster Annica hon fyllde år. På festen så kom jättemånga min andra kusin min andra moster och 2 till som jag inte kommer ihåg. Okej jag ska säga alla som var där Jag ,Emily,Ida,Melina,Malin,Annie,Jonas,Marie,Annica, Johannes,Björne,Mina föräldrar och min mammas föräldar och 2 till som jag inte kommer ihåg namnet på. Det var ett jätte bra party!!!

Nästa dag gick vi ut till gårda brygga (en strand då) och kollade när några fiskade sen så lekte vi kurragömma men sen var det över och vi fick åka hem till roliga sköna Malmö. Om ni inte riktigt förstod det här inlägget så sök på rebecca dace på youtube så tror jag nog att ni fattar. Ja och nu sitter jag här och ska snart sova.

 

     Youtube SÖK: rebecca dace

                          Good Naatt Läässaarre



 

Av Rebecca Hebelius Dace - 12 april 2013 20:38

Hej jag vet att jag inte skrev igår på bloggen men jag skriver om den dagen idag och den dagen som har varit idag. Igår efter skolan hade jag IUP med min lärare Maria. Jag fick bra omdömen i allt. Annars gick mitt IUP jätte bra ;). När jag var hemma hade Jackson "min katt" vaccinerat sig och vi fick reda på att han var sjuk för han hade urinvägsinfektion. Men han skulle bara träna lite och äta annan mat så skulle det gå över. Men när han var hos Veterinären så fick han ett lugnande medel så han inte kunde bita. Så när vi var hemma så var han lite vimsig men sen gick det över. Idag i skolan tittade vi på geografens testamente. Den handlar om 2 personer som heter Holger och Mårtenson och dom letar efter en skatt men det är många faror på vägen och kluriga gåtor att ta sig fram med genom Sverige. Annars har jag varit ute och handlat och köpt mat och nu tittar jag på film och myser.

Ovido - Quiz & Flashcards