beccablogg

Alla inlägg under augusti 2013

Av Rebecca Hebelius Dace - 8 augusti 2013 21:57

Hej idag så ska jag berätta om min dag. Idag vid 10 tiden så cyklade jag till Nina och det verkligen spöregnade då. När jag kom hem till henne så spelade hon och jag lite minecraft. Sen tittade vi på en monster high film. Efter det så åt vi korv och pommes till mat. Vi tittade sedan på en annan film och det var Röjar Ralf. Sen gjorde vi
CHUBBY BUNNY CHALLENGE
Som jag snart ska lägga upp på min youtube kanal. Vi lekte sen pjätt. Vi åt popcorn och hade sen popcorn krig och hade det superkul. Sen så cyklade jag hem och allt blev vanligt. Detta blev ett kort inlägg för jag ska börja läsa snart men vi ses.
Youtube SÖK: rebecca dace

Heeeej Dååå Bäässtta Läässaarre.

Av Rebecca Hebelius Dace - 7 augusti 2013 22:09

Hej idag ska jag berätta om igår och idag när jag var på fritids men vi börjar med igår tisdag. När jag kom på fritids så var Nina där och vi hade jätte kul!!! Vi tittade på sommarlov
(Med dom andra fritids barnen runt oss). Så byggde vi en tron av STORA lego klossar. Efter maten klockan 12 cyklade jag och min syster hem. Hemma spelade jag Wii och jag vann!!! Med 6 bilder. Sen så Facetimade vi. Och sen så gjorde jag Emily och Sixten en Trailer om filmen Diamanten som kommer snart på min youtube. Idag så fick jag titta på sommarlov med min syster för jag trodde inte att Nina skulle komma. Men plötsligt så KOM HON YaaaaaaaY. Så vi gick ner i källaren och vi och några andra målade på en tavla som vi snart kommer sätta upp på fritids fast vi är inte helt klara än. Sen åt vi korvstroganoff med ris. Efter det så gick vi ut och lekte lite en speciell lek. Och sen fick Emily göra en grej som är hemlig stämplat. Sen gick jag och Emily hem och jag ringde Nina och vi ska vara hemma hos henne imorgon. Men nu ska jag borsta mitt hår men vi ses.
Youtube SÖK: rebecca dace

Heeej Dååååå Bäässtta Läässaarre.

Av Rebecca Hebelius Dace - 5 augusti 2013 21:55

Hej idag ska jag berätta om min dag så nu börjar vi. Idag vid 9 tiden så cyklade min mamma för att lämna Emily till hennes första dag på fritids. Medan hon var på fritids satt jag och pappa och Jackson (min katt) ensamma i huset och var svettiga och varma. Efter 3 timmar så skulle vi hämta Emily. När vi var framme var det 20 min innan man fick hämta henne så under tiden så spionerade vi på henne. Sen så cyklade vi hem men vi hade ändå supertråkigt. Så vi stak till STRANDEN!!!!
Först när vi skulle bada så badade vi på 2 an och det var första gången Emily badade ute på 2 an sen så kom mamma och vi åt mat i kiosken och sen cyklade vi hem och tog en glass på vägen. Och nu sitter jag vi min säng och ska fråga min mamma om jag får läsa lite ur min bok. Boken heter Silverhästen. Men vi ses då.
Youtube SÖK: rebecca dace

Heeej Dåååå bäääässtta Läässaarre.

Av Rebecca Hebelius Dace - 4 augusti 2013 22:13

Hej!!!! Idag så ska jag berätta om min dag och jag börjar nu. Idag så cyklade vi till stranden. När jag kände på vattnet var det varmt och jätte skönt. Sen så simmade jag och min lillasyster Emily till brygga 2 och vi hade sjögräskrig. När vi kom upp ur vattnet och skulle sola oss med min mamma så hittade jag en död blomfluga. Så jag begravde den. Och döpte den till Putte och jag sjöng en dikt. Sen så åt jag äggmacka och jag simmade längst ut och det var jätte djupt. Sen så gick vi upp och sen så hittade jag och Emily ett hemligt ställe mellan brygga 1 och 2. Sen så åt vi glass med melonsmak. Och sen cyklade vi hem och lekte med kompisarna på gården.
Youtube SÖK: rebecca dace

Goooood Naaaaaaaatt Läässaarre.

Av Rebecca Hebelius Dace - 3 augusti 2013 23:38

Hej! Idag ska jag skriva om vad jag gjorde igår och idag men vi börjar med igår fredag. I fredags så cyklade vi till stranden och hade jätte kul jag lärde stå på händer under vatten och jag och min pappa simmade till flottarna från en helt annan brygga. På en av flottarna var den så hal så att man kunde glida på magen ner i vattnet. Sen så simmade vi tillbaka och mamma och Emily gav oss var sin bulle en med kademuma och en med vanilj. Sen cyklade vi hem för att dusha. Sen skulle vi till Vincent och Bella för att grilla med dom men min pappa skulle inte följa med för han skulle ut på landet med hans jobb under helgen och ha planeringshelg. Vi åkte buss dit och sen så badade vi i deras pool och sen så grillade vi och åt JÄTTE GOD MAT. Sen så tittade vi på lorax och åt chips och ostbågar. Sen åkte vi hem och sov. Idag så gick vi till folkets park först åkte vi bilarna och det var jätte kul dom var snabbare än vanligt sen så badade vi i plaskdammen och JAG bara SPRANG!!!! Till dom fontänerna så ingen annan liten 1 åring skulle ta den. Sen gick vi till hästarna och jag klappade en häst som jag TROR tror heter Charlie. Sen gick vi in i arken och alla djur var riktigt svettiga. Sen åkte vi larven och gick hem och åt våfflor. Resten av dan har jag bara tagit det lugnt men vi ses.
Youtube SÖK: rebecca dace

Gooooooood Naaaaaatt Läässaare.

Av Rebecca Hebelius Dace - 1 augusti 2013 22:53

Hej! Idag ska jag berätta om min dag. Jag och min syster och min mamma cyklade till Börgerking och åt. Sen så gick vi in i H&M och Emily köpte ett nagelak och jag visade vilka kläder jag önskade mig till min födelsedag. För om 18 dagar fyller jag 11 Aaaaaaa SPÄNADE!!!!!!!!!!! Sen cyklade vi hem och jag tänkte mig att städa hela mitt rum och ALLA mina lådor och när jag menar ALLA så blir det ALLA. Men jag är inte klar än jag har min myshörna en till bokhylla och mitt skrivbord. Och mitt skrivbord är riktigt stökigt. Sen så titta de jag på sommarlov. Och jag hittade en bild på mig när jag är 3. Och en målar bok där man ritar hus och ja jätte mycket. Men nu ska jag sova men vi ses hej på er.
Youtube SÖK: rebecca dace

Heeeeej Dåå Bäässtta Läässaarre.

Ovido - Quiz & Flashcards