beccablogg

Alla inlägg under maj 2013

Av Rebecca Hebelius Dace - 3 maj 2013 21:39

Hej! Läsare idag så är det äntligen fredag.Asså jag tycker att veckan har pågått i en evighet men idag så är det fredag och jag ska berätta om min dag. Idag hade vi läxförhör om fjällen och älvar och bergskejor och sist är trädgräns. Vi hade också slöjd idag och då gjorde jag klart min gosedjursboll och den är jätte gosig och mjuk. Senare på dagen var det dax för fritids då hade vi poängjakten. Det är en grej där man ska samla på sig så mycket poäng som möjligt och i slutet av terminen får man reda på vem som kom 1. 2. eller 3. I alla fall så skulle man gissa vilken låt som dom nynnade. Vår grupp fick 5 poäng medans det andra fick 4 poäng. Sen på vägen hem köpte jag min pappa och min lillasyster (Emily) glass och satt vid hipsterstället och låtsades att vi var hipsters. Sen kom jag hem åt popcorn och hade det jättemysigt. Ja det var nog alt ses snart.
Youtub SÖK:rebecca dace

Heej dåååå Bäässtta Lääässaaarrre .

Av Rebecca Hebelius Dace - 2 maj 2013 22:04

Halloj idag har jag gjort jätteroliga grejer vi börjar när jag var på fritids. Efter skolan så har vi ju alltid fritids och efter mellanmålet gjorde vi något nytt vi gick till Margaretapaviljongen i Pildammsparken. Vi vandrade oss in i parken och satte oss ner vid några stolar. Nathalie var där och satt bredvid mig och min vän Nina och Angelica. Efter en kort stund var det vår tur att gå fram och välja. Jag valde chokladglass medan dom andra valde regnbåge. Sedan när vi hade ätit upp glassarna gick vi upp på kullarna och där sprang vi runt och hade jättekul. Vi rullade ner från det högsta berget. Tills en fritidspedagog sa till oss för att vi skulle gå tillbaka till fritids. Sen cycklade jag hem och köpte tuggummi på vägen. Sen gjorde jag läxan tittade på TV och nu är jag jättetrött. Men vi ses säkert imorgon adios amigos.
Youtube SÖK: rebecca dace

Heej Dååå Bäässtta Lääässaaarrre.

Av Rebecca Hebelius Dace - 1 maj 2013 19:18

Hej idag så berättar jag resten om dagen igår när det var valborg och om idag när jag och min vän badade. När vi var framme vid elden så sjöng några gamla tanter o gubbar några sånger. Och nu tror jag att jag har fattat vad som är meningen med valborg. Att man ska brinna upp vintren och välkomna våren. Sen gick vi alla hem jag,Moa,Emily,Kajsa,Mina föräldrar och deras föräldrar och vi åt en jättegod mareng tårta. Och idag så var jag hemma hos Nathalie ägaren till bloggen Nattaismylife.bloggplatsen.se och varje år så försöker vi slå rekord i att bada tidigast på året. Förra året badade vi den 3 Maj men i år badade vi den 1 Maj. När vi doppade oss var det SVIN KALLT vi sprang snabbt upp och virade in oss i våra handukar och började äta godis. Det var en jätte skön dag men inget varmt vatten. Sen sitter jag nu här och tittar på TV och skriver på bloggen. Men tja nu har jag nog sagt mitt så vi ses nog imorgon.

 

Youtube SÖK: rebecca dace

 

Heeej Dååå Bäässta Läässaare.

 

Ovido - Quiz & Flashcards