beccablogg

Alla inlägg den 2 juni 2013

Av Rebecca Hebelius Dace - 2 juni 2013 21:29

Hej läsare idag ska jag som vanligt berätta om min dag. Idag så var jag hemma hos Nathalie som också har en blogg som heter Nattaismylife.bloggplatsen.se
Och vi hade jättekul. Först så försökte vi tämja hennes furby men det gick inte jättebra. Efter det gjorde vi vårt officiella spel. Och vi klarade ända till level 12 tror jag. Sen blev det dags för vår officiella strumpblötning. Och strumporna blev rätt så blöta men sen torkade dom. Sen så bakade vi någon slags oreochoklad grej. Man mosade oreo och satte in någon ost. Sen ställde man det i kylen så att dom blev hårdmjuk. Sen så satte man en liten stång i den och sen doppade man den i ljus choklad. Och sen efter det lägger man det i kylen. Så länge spelade vi mindcraft och byggde ett café. När det var klara tog vi ut som och åt dom dom var jättegoda jag ger dom 100/100. Men nu är jag hemma och har lagt upp en video fast inte den ni får bestämma om utan en annan. Men nu är jag trött från en lång dag och vill sova redan nu. Men vi ses.
Youtube SÖK: rebecca dace

Gooood Naaaaatt Läässaarre.

Av Rebecca Hebelius Dace - 2 juni 2013 00:21

Heeej!!! och idag ska jag prata om min dag. Idag så var jag på baobab festivalen i folkets park för min pappa jobbar där och för att det är kul att vara där. När vi fick gå in så fick man armband som man kunde visa och ha roligt med. Det enda som inre var så jätte kul var att det regnade. Men senare så kom Jocke och Cilla med deras barn Moa och Kajsa. Jag och Kajsa och Emily ritade på ett jättestort baobab träd och sen kom Moa och hjälpte till. Senare så gick vi till Indian Hawelii och där åt jag chicken tikka masala. Sen gick vi hem till oss och jag och Moa gjorde en liten kortfilm som jag kanske lägger upp på youtube. För ni bestämmer skriv i kommentarer eller frågor så ser vi om en vecka om jag ska lägga upp den eller inte. Sen satt vi alla i soffan utom småttingarna Emily och Kajsa för dom lekte något. Men medan dom var där så hade jag på mig en mask som kallas Anonymous tror jag. Sen blev alla jättetrötta och de andra åkte hem och vi satt hemma och skulle sova. Så nu ska jag snart sova men vi ses snart.
Youtube SÖK: rebecca dace


Goood Naaaatt Läässaarre.

Ovido - Quiz & Flashcards