beccablogg

Alla inlägg under juni 2013

Av Rebecca Hebelius Dace - 19 juni 2013 22:24

Hej idag ska jag prata om min dag. Idag när jag kom till fritids så tittade jag på sommarlov med Angelica och andra fritidsbarn. Sen när vi skulle äta så blev
det. . . . . . . . . . . . . . . .LASANGE!!!
Det var SUPERGOTT asså jag är helt GALEN i lasange. Så jag betedde mig som katten Gustav. Efter maten så tog jag på mig min baddräkt för vi skulle ha vattenkrig. När jag och Angelica hade klätt på oss våra bad kläder såg vi att HELA FRITIDS skulle vara där. Jag och Angelica och Axel var ett lag. Man blev jätteblöt och allt gick så snabbt men det var såååå kul. Sen så bytte vi om till våra vanliga kläder. Men jag och Angelica var dom enda i fun4kids som skulle sjunga för de gamla på ålderdoms hemmet och ha midsommarkransar på oss. Annars var det bara klasser från F.klassen 1.an 2.an Vi bestämde att när vi skulle sjunga Emil-låten skulle JAG få spela pappan och skrika:
"EMIL FÖRGRÖMANDE UNGE" och springa runt och jaga Emil JAG JAG. Men det blev hur bra som helst jag var inte lika nervös när jag gjorde det innan jag inte hade gjort det. Innan vi gick tillbaka till fritids så fick vi päronsplit av dom. Sen när jag cyklade hem från fritids tappade jag en tand! Det är mycket som blöder nu först näsan sen tänder kan det bli värre. Men nu ska jag sova för imorgon åker jag till Åsa och kanske lägger upp ett nytt videoklipp. Men nu ska jag sova! Adios Amigos.
Youtube SÖK: rebecca dace

Gooood Naaaaaaastt Lääässaare.

Av Rebecca Hebelius Dace - 18 juni 2013 21:40

Hej och nu ska jag avslöja vad det var för grej jag gjorde med fritids idag och vi var med på. . . . . . . . . . .
SOMMARLOVS PROGRAMET!!!!!!!!! . Vi åkte dit med Bladins bussen
(Skolans buss då.) Och först trodde jag att sommarlovs bussen hade åkt iväg fast sen såg jag den. När det var 5 min kvar till livesändning så fick vi lära oss en dans. Sen så började allt. Jag såg allting när de filmade och programledarna. När MI9 skulle börja kom Tilda i 3.an på en jättebra ide. Att vi kunde se programmet live i hennes telefon så vi kunde se på filmerna som kom. När lådbils racet skulle börja så . . . . . . . KUNDE MAN SE MIG!!!! Sen när programmet var slut så gick jag fram och fotade Malin. När vi kom tillbaka till fritids blev jag och Angelica med i en grupp som skulle gå och sjunga för dom gamla på ålderdomshem. Och dessutom ska hela vår fritids grupp fun4kids HA VATTENKRIG. Efter fritids så cyklade jag min pappa och min lillasyster Emily till min pappas jobbs trädgårds park. Det är inte deras park men den är väldigt nära hans jobb så jag kallar det bara för det. Men det var ett band där från Stockholm som skulle spela där. Min pappa kopplade in sladdar stämde gitarrer fixade ljus och ljud så han hade typ ingen tid med mig. Så jag fick gå runt själv för Emilys kompis Lea var där och dom ville ju inte alltid leka med mig. Jag träffade pappas kompisar spelade lite gitarr. Efter en och en halv timma så cyklade min mamma dit. Vi åt mat där och jag fick nya goda vänner. På vägen hem fick jag plötsligt näsblod så att det forsade näsblod. Och nu ligger jag i min säng och skriver på bloggen och har bomullstuss i näsan. Och nu ska jag snart sova.
Youtube SÖK: rebecca dace

Heeej Dåååååå Bäästta Lääässaare.

Av Rebecca Hebelius Dace - 17 juni 2013 21:44

Hej idag ska jag berätta om min dag. Idag så var jag på fritids Veronika var på kollo så jag och Angelica var med varandra mest. På morgonen så tittade vi på sommarlov i aulan. Sen gick vi runt och runt och runt hela skolan typ. Sen hittade vi och en till tjej från 3.an som heter Anne vi hittade i alla fall ballonger utanför trappan upp till klasserna 2.an 3.an 4.an och 5.an Vi tog ballongerna och döpte dom min hette Snowball Angelicas hette Blue och Anne hade en boll istället och den hette
Erns-karl. Sen kom Tilde jag tror ni vet vem det är och hon döpte en till Myran. Sen gick vi in jag och Angelica gjorde sen ett JÄTTESTORT TORN. Det blev jättefint och jag blev jätte nöjd hoppas det fortfarande står kvar imorgon. Efter maten så gick jag Angelica och Anne in i lekrummet. Vi klädde ut oss till olika saker jag var en svart madam som kunde spå i framtiden. Angelica var Jonny Depp ni vet det kända skådespelaren. Och Anne var en tjej som jobbade i ett café och var JÄTTErik. Sen så gick vi hem. Och imorgon ska jag göra något speciellt med fritids jag avslöjar det då. Men nu ska jag nog vila mig lite och sova.
Youtube SÖK: rebecca dace

Heeeej Dåååå Bäässta Läässaarre.

Av Rebecca Hebelius Dace - 16 juni 2013 21:49

Hej jag vet att jag inte skrev igår men jag har en bra anledning. Igår ungefär när sommarlovprogrammet började så skulle min mamma till Ven. För hon skulle träffa sina syskon för en av dom hade fyllt år. Och min pappa skulle jobba hela kvällen. Så jag och min syster fick sova över hos MOA OCH KAJSA!!!!
Jag skulle sova inne hos Moa och min syster Emily skulle sova inne hos Kajsa. Vi köpte lördagsgodis och sen så lekte vi massor av lekar på studs mattan och på marken. Sen till kvälls mat åt vi biff och pommes till efterätt hade vi hem gjord mjukglass. Sen så skulle vi sova men mitt i natten väckte en uggla mig. Nästa dag så till frukost hade vi bröd med NUTELLA SÅÅÅÅÅÅ GOTT. Sen så ville Moa vara ensam lite så då gjorde jag min lillasyster Emily och Kajsa en cirkus och cirkusen hette CIRKUS AMERICANO!!! Jag hade trapets Emily repstegen och Kajsa skulle hjula och stå på händer. I finalen så var jag och Kajsa akrobater och Emily var typ någon dansare i mitten. Sen så skulle Moa på fotbollsträning. Så vi lekte en jätterolig lek som handlar om alla vi bor ute på landet och alla älskar djur men Kajsa är nyinflyttad och bla bla bla bla och tja sen har vi inte lekt mer. Sen var jag och Emily tvungna att åka hem så Kajsas och Moas pappa ringde en taxi så vi kunde komma hem. Vi åkte hem själva i taxin och sen så träffade vi vår pappa när vi gick in så var vår mamma redan hemma. Och nu ska jag läsa min bok och sova sen men tills dess Adios Amigos.
Youtube SÖK: rebecca dace

Heeeej Dååå Bäässtta Läässaarre.

Av Rebecca Hebelius Dace - 14 juni 2013 23:12

Hej läsare idag ska jag berätta om min dag. Idag har jag varit på min pappas jobb och där så åt jag och min lillasyster chokladbollar dom var JÄTTE GODA. Sen hade vi tråkigt så vi gjorde en film till min youtube kanal jag blev faktiskt rätt nöjd och hoppas att ni kommer gilla den. Sen så blev vi lite sugna att titta runt lite och där hittade vi min hand Herman
( asså det är en låtsas arm .) Sen så tog jag armen och jag Emily och Herman tittade på filmen bortspolad. Sen så skulle vi hem innan vi skulle äta våra popcorn så lekte vi utomhus lite. Men nu ska jag nog sova.
Youtube SÖK: rebecca dace

Gooood Naaaaatt Läässaarre.

Av Rebecca Hebelius Dace - 13 juni 2013 23:00

Hej idag ska jag berätta vad jag har gjort denna dag. Idag så spelade jag Veronika och Angelica ett jätteroligt spel man var olika figurer och man skulle lista ut VEM som var mördaren. Vem var mördaren var mördade när han mördade personen och vad mördade han med. En gång så var det jag och en gång Veronika. Sen så skulle vi äta det blev pyttipanna det var inte så jättegott. Efter en stund gick vi ut lite men det regnade men vi var ändå ute och gungade. Sen så gick vi in sen började min sko gå sönder och nästan hela underdelen av skon trillade av. Så det var rätt svårt att gå till mellanmålet. Efter mellanmålet var Veronika tvungen att gå hem hon skulle ha piano konst klockan 5. Så jag och Angelica gjorde lera jag gjorde en basker ett R och en tärning och Angelica gjorde ett A en basebolls grej och jag tror hon gjorde en tärning också. Sen skulle hon hem så jag väntade på mina föräldrar en av mina fritidspedagoger som heter Lasse han sa att jag fick mata fiskarna i akvariumet. Det var jättekul dom bara simmade upp till ytan och tog det. Sen skulle jag gå hem. Strax när vi skulle äta rang det på dörren det var Tilde. Tilde är en 6 årig tjej som är busig snäll och rolig och jag är hennes barn vakt. Vi och min lillasyster åt mat tillsammans och tittade på film sen så fick vi glass och Tilde hade fiskat presenter till oss och jag blev jätte glad över det. Men tiden gick väldigt snabbt och sen var Tilde tvungen att gå hem till sin familj. Och nu är jag döds trött och vill sova NUUUUU. Men vi ses snart.
Youtube SÖK: rebecca dace

Gooooood Naaaaaaatt Läässaarre.

Av Rebecca Hebelius Dace - 12 juni 2013 22:06

Hej! Idag har jag haft en jätterolig dag. Ni vet ju att jag har sommarlov men båda mina föräldrar var tvungna att jobba så jag fick vara på SOMMAR FRITIDS!!!!!! Där träffade jag mina vänner Angelica och Veronika och Alva och Elsa och Victoria. Och Veronika Victoria och Alva har också bloggar dom heter

Veronikas blogg: sajten.bloggplatsen.se

Victorias blogg: mlpfimstar.bloggplatsen.se

Alvas blogg: alvaisme.devote.se

Jag och Angelica och Veronika och hela fritids gick sen och kollade på sommarlov live genom en dator. Sen gick vi ut och hade jättekul sen gick vi in och gjorde lera. Efter en stund skulle vi äta med fritids. Sen så gick vi in till utklädnings rummet jag var svarta madam och Veronika va en skådespelare som hade någon kavaj och Angelica var Jonny Depp. Sen gick Veronika hem efter det så lekte vi en jättekul lek när vi var våra karaktärer. Jag blev kär i en bebisflicka med svart hår som var Erik sade. Sen så skulle vi ha mellanmål. Sen efter mellanmålet så fick jag en JÄTTEFIN ansiktsmålning av vår fritidspedagog Lasse. Sen så cyklade jag hem. Och när jag skulle bada så blev det översvämning i badkaret som att den var en fontän. Men vi ses snart så läge Adios Amigos.
Youtube SÖK: rebecca dace

Heeej Dåååå Bääässtta Läässaarre.

Av Rebecca Hebelius Dace - 11 juni 2013 22:40

Hej! Idag så var det skolavslutning tja jag berättar allt. Först samlades vi vid sankt Johannes kyrka. Och vi fick vänta ett tag tills vi fick gå in. Men efter en stund släpper dom in alla och dom kunde börja. Först så skulle prästen prata en LÅNG stund. Sen så skulle vissa sjunga eller spela något instrument eller så skulle det utdelas stipendium och betyg. Efter det så kom det jobbiga. . . . . . . . . ATT REKTORN SKULLE PRATA. Och det tar typ 20 min för vår rektor att hålla ett tal först ska han prata om sig själv och sen om detta året. Till sist så var det över och vi skulle träffas uppe i klassrumet. När vi gick till klass rummet blev vi överraskade. Vi fick kakor och frukt. Sen så fick vi godis. Sen så skulle dom ge något mer men det här var det sista och det var . . . . . . . . . . . .POPCORN. Sen så fick man gå hem. Men klockan var bara halv 12 så jag och min mamma stack och käkade. Det kryllade av fiskmåsar så vi cyklade hem. Sen var min mamma tvungen att gå till jobbet så jag var ensam hemma i
2 timmar och titta på Harry Potter. Sen kom min pappa hem från jobbet sen skulle han hämta min lilla syster och efter det så gick vi till sybilla och åt mjukglass. Sen så cyklade vi hem och hade det jätte kul. Och under dagen så har jag gjort 2 video klipp som jag lagt upp på youtube så kolla in min kanal men tja nu så är nästan detta inlägget slut men vi ses imorgon.
Youtube SÖK: rebecca dace

Heeej Dååååå Bääässtta Läässaarre.

Ovido - Quiz & Flashcards