beccablogg

Alla inlägg under juni 2013

Av Rebecca Hebelius Dace - 10 juni 2013 21:47

Heej idag så ska jag berätta om min dag. Idag så ska städade vi nästan hela klassrummet. Vi vässade pennorna packade ner böcker, städade våra bänkar och våra fack. Ja nästan allt blev skinande rent. Vi hade jobbat så hårt hela dagen så dom sista lektionerna när vi skulle städa fick vi istället gå
till............... SPINDEL LEKPLATSEN. Där hade vi jättekul jag såg mina gamla dagis lärare och vi gungade och vi hade gymnastik lektioner på skoj. Japp Aaaaa nu skriker dom dära studenterna igen FY FAN VAD VI ÄR BRA. Jag blir tokig. I alla fall sen var det dags för fritids och det var poängjaktsutdelning och jag kom 4.a YAAAAY. Sen efter mellanmålet så fick vi glass och melon det var SÅÅÅÅ gott. Sen så cyklade jag hem och nu är jag i min säng och ska snart sova. Men nu så är det nog dags för mig först att läsa lite om dom dära studenterna blir lite tystare. Men aja imorgon så är det skolavslutning men jag skriver imorgon Adios Amigos.
Youtube SÖK : rebecca dace

Heeeej Dååå Bääässtta Läässaarre.

Av Rebecca Hebelius Dace - 9 juni 2013 21:43

Halloj idag ska jag berätta vad jag har gjort denna underbara dag.
Runt halv 1 tiden så cyklade jag och min mamma och lillasyster till BIBLOTEKET. Min pappa kunde inte komma för han var tvungen att jobba. I alla fall när vi var framme så gick vi först till åldersavdelningen för
0-6 eller 7 åringar. Där hittade jag några roliga böker kanske inte för min ålder men det var ändå kul att låna dom. I alla fall dom två bökerna heter
Bajsboken och supermasken. När vi var klara där så fikade vi lite och åt pannkakor. Sen så gick vi till min avdelning 9-12 åringar: Balagan. Där hittade jag böckerna "vild häxa" "vampyrologi" och "varulvsboken". Sen när vi hade lånat alla bökerna så gick vi till sagolekplatsen och lekte lite där. Sen åt vi glass och blev lite trötta så vi cyklade hem. Och nu så ligger jag spänt i min säng tills imorgon. För att på måndag är det den sista skol dagen och på tisdag så har vi skol avslutning YAAAAAY. Men nu ska jag läsa lite ur vildhäxa men vi ses snart.
Youtube SÖK: rebecca dace

Heeej Dåååå Bääässtta Läässaarre.

Av Rebecca Hebelius Dace - 8 juni 2013 23:06

Heeej idag ska jag skriva om vad jag har gjort idag. Jag och min vän Angelica gick till folkets parks tivoli. Där köpte vi åkband för 100kr annars brukar det kosta 200kr typ men inte idag. Först så åkte vi Batman och det var jättekul. Efter några gånger vi åkte den så kom det två killar som hette Olle och Viggo. Dom var jättesnälla och kom från Stockholm och jag och Angelica lärde känna dom rätt så bra. Sen så åt jag och Angelica glass med 3 kulor jag tog melon-choklad och regnbåge och Angelica tog dajm choklad och regnbåge. Sen så försökte vi vinna en mus i ni vet man styr en klo och sen drar den upp den och det är jätte svårt. Men jag lyckades och fick upp en mus. Sen så skulle vi åka Batman igen fast de snälla killarna var inte där de spelade golf och skulle möta oss senare. Men när vi skulle åka batman så kom någon som satt bredvid oss som prata de hela tiden när det var som läskigast sa ha vilka språk kan ni prata? han sa jag kan Svenska Spanska lite Engelska och Persiska. Sen så åkte vi en grej som man flög jättehögt upp i när man satt jag och Angelica satt bredvid varandra och framför oss satt Olle och Viggo. Men när vi var högst upp så TAPPADE JAG MINA SKOR. Men jag fick tillbaka dom sen. När vi var klara så hade vi åkt Batman: 20 gånger
Åktte kopparna : 2 gånger
Flygande gungorna : 10 gånger
Och mycket mer tja vi åkte nästan allt i parken. När jag kom hem så face timade jag med min vän Nina och berättade om allt jag gjort. Men nu är jag trött och vill sova men vi ses imorgon.
Youtube SÖK: rebecca dace

Gooood Naaaaaaaatt Läässaarre.

Av Rebecca Hebelius Dace - 7 juni 2013 22:25

Tjabba tjena hallo idag så ska jag prata om vad jag har gjort under denna fredag. Jag och min pappa och lillasyster gick till folkets park idag. Min mamma kunde inte komma för hon var tvungen att jobba. I alla fall vi gick till terrariet och köpte klubbor. Sen gick vi till lekplatsen och jag gick genast till mitt hemliga ställe. Senare så gick vi in till arken och där fans en jättegullig kanin som jag klappade och bar lite. Sen gick vi hem. Efter en stund kom min mamma hem från jobbet och satte sig på gården med en kopp kaffe. När hon hade druckit upp så gick jag Emily (min lillasyster då) och min mamma till rosen. Rosen är ett ställe i folkets park som är som en stor fontän dusch. Vi gick dit i alla fall och jag blev jätte blöt så att jag skakade. Jag klättrade och blev blöt klättrade och blev blöt. Till sist ville jag och Emily hem så vi gick hem och tittade på film och åt popcorn. Och nu ligger jag i min säng och ska snart sova.
Youtube SÖK: rebecca dace

Goood Naaaaaaatt Läässaarre.

Av Rebecca Hebelius Dace - 6 juni 2013 22:55

Hej idag så ska jag somvanligt prata om min dag. Idag så cyklade jag och min mamma och lillasyster ner till stranden. Min pappa kunde inte komma för han var tvungen att jobba. Först så solade vi lite sen sa jag bestämt nej nu ska jag gå och bada varken jag vill eller inte så jag gick till bryggan och doppade mig. Men det var inte så skönt som jag hade tänkt mig. Men det var okej varmt. När jag kom upp tog jag snabbt fram bad rocken. Sen så ville min syster bada också då ville jag bada igen. Men där var det mycket varmare jag tror ni fattar varför. Sen gick vi båda upp och började bygga sand slått. Fast mitt blev snarare ett troll slott hehe.... Efter en stund blev jag bad sugen igen och var i vattnet jätte länge. Sen var det daks för att cykla hem men på vägen åt vi glass. Medans vi åt glass cyklade vår pappa dit för han hade slutat jobba för idag. Sen så cyklade vi hem och hade det skönt och tittade på film. Men har ni tänkt det är ju Sveriges national dag idag men jag har inte firat den alls tycker jag. Men aja nu ska jag sova men vi ses imorgon på fredag.
Youtube SÖK: rebecca dace

Goood Naaaaatt Läässaarre.

Av Rebecca Hebelius Dace - 5 juni 2013 22:01

Hej jag vet att jag inte skrev igår men jag har bra andlednigar. I skolan igår så hade jag min redovisning om Halland, det fick jättebra tycker jag och är stolt över mig själv. Senare runt 19 tiden kom vi tillbaka till skolan för att vi skulle ha....... ÖVERNATTNING på skolan. Jag och Markus var där först sen kom flera och flera och flera och till sist var alla här utom Felicia och Martin. Sen så lekte vi röda och vita rosen och när tjejerna skulle gömma sig så gömde jag mig på ett jättebra ställe så ingen hittade mig, till och med så glömde jag nästan bort dom. Sen gick vi in och hade kudd och sanning eller konka. Sendan klockan 12 så fick vi vara i våra sängar och 1 skulle vi sova men vi var typ uppe till halv 4. Men klockan 5 gick inbrotts alarmet på. För dom hade glömt att stänga av det. Sen vaknade vi alla var jätte trötta men vi överlevde dagen. Senare så var det brännbollsdag. Jag var i lag D men vi sög och vi vann bara en match men det var kul att spela och ha roligt.
Youtube SÖK: rebecca dace

Heeej dåååå Bääässtta Läässaarre.

Av Rebecca Hebelius Dace - 3 juni 2013 22:27

Heeej och idag ska jag skriva om min dag. I skolan har vi jobbat mycket om Sverige och landskapen och idag spelade vi kampen om Sverige. Jag var Halland och hade allians med Skåne och Bohuslän. Och nu ligger Dalsland inte så bra till för att Dalsland har bara 13 trupper. För man har trupper för att andfalla andra landskap och ta över dom. Vi blev inte helt klara men vi ska fortsätta imorgon. På fritids så spelade vi vår sista poäng jackt till lovet och vi får resultaten nästa måndag. Efter skolan tränade jag gitarr och är utmattad i fingrarna nu. Men ny ska jag sova.
Youtube SÖK: rebecca dace

Heeej Dååå Bääässtta Läässaarre.

Av Rebecca Hebelius Dace - 2 juni 2013 21:29

Hej läsare idag ska jag som vanligt berätta om min dag. Idag så var jag hemma hos Nathalie som också har en blogg som heter Nattaismylife.bloggplatsen.se
Och vi hade jättekul. Först så försökte vi tämja hennes furby men det gick inte jättebra. Efter det gjorde vi vårt officiella spel. Och vi klarade ända till level 12 tror jag. Sen blev det dags för vår officiella strumpblötning. Och strumporna blev rätt så blöta men sen torkade dom. Sen så bakade vi någon slags oreochoklad grej. Man mosade oreo och satte in någon ost. Sen ställde man det i kylen så att dom blev hårdmjuk. Sen så satte man en liten stång i den och sen doppade man den i ljus choklad. Och sen efter det lägger man det i kylen. Så länge spelade vi mindcraft och byggde ett café. När det var klara tog vi ut som och åt dom dom var jättegoda jag ger dom 100/100. Men nu är jag hemma och har lagt upp en video fast inte den ni får bestämma om utan en annan. Men nu är jag trött från en lång dag och vill sova redan nu. Men vi ses.
Youtube SÖK: rebecca dace

Gooood Naaaaatt Läässaarre.

Ovido - Quiz & Flashcards